ProSoundWeb Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Yamaha DM-1000 issue with MY16-AUD  (Read 709 times)

Chris Rettig

  • Newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 7
Yamaha DM-1000 issue with MY16-AUD
« on: January 07, 2022, 12:26:48 PM »

Hey Everyone!

This is my first post!  Unfortunately it comes with a problem.

We have a Yamaha DM1000V2 with 2 MY16-AUD cards.  The card's firmware has been updated, and they show up in Dante Controller.  Unfortunately when I try to stream anything to or from the cards, there is no sound.  The inputs are routed correctly, and the sample rates/word clock are correct, with the DM1000 being Master.  Also, the cards don't show up as dante, they show up as ADAT cards in the console. I'm not a newbie to Dante or Yamaha, which is why this is so perplexing...

When I try to stream tracks from my Mac Mini, they show they are transmitting, but under the cards they do not show up.  Am I just trying to do too much with old technology?  I was hoping I could get this to work for live streaming. Thanks in advance for your help!
Logged

Mac Kerr

  • Old enough to know better
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 7213
  • Audio Plumber
Posting Rules
« Reply #1 on: January 07, 2022, 01:35:49 PM »

Hey Everyone!

This is my first post!  Unfortunately it comes with a problem.

Please go to your profile and change the "Name" field to your real first and last name as required by the posting rules displayed in the header at the top of the section, and in the Site Rules and Suggestions in the Forum Announcements section, and on the registration page when you registered.

Mac
admin
Logged

ProSoundWeb Community

Posting Rules
« Reply #1 on: January 07, 2022, 01:35:49 PM »


Pages: [1]   Go Up
 



Site Hosted By Ashdown Technologies, Inc.

Page created in 0.198 seconds with 22 queries.