ProSoundWeb Community

Sound Reinforcement - Forums for Live Sound Professionals - Your Displayed Name Must Be Your Real Full Name To Post In The Live Sound Forums => SR Forum Archives => The Basement FUD Forum Archive => Topic started by: Robert McTigue on April 21, 2004, 01:16:36 pm

Title: Lab Use
Post by: Robert McTigue on April 21, 2004, 01:16:36 pm
I just wanted to get a vote on the new lab ...My self I like it. The PM function is great and the GUI works well. Any responses?
Title: Re: Lab Use
Post by: Lee Patzius on April 22, 2004, 01:10:33 pm
Personally I like this new forum's technology. And I'm glad to see many of the original LAB members have joined up.

But of course, it's the one's who haven't joined yet....I hope they come back.

Lee Patzius
(Faithful LAB follower for a year or so.)
 



Title: Re: Lab Use
Post by: Alex_C on April 23, 2004, 12:30:36 pm
I definitely like the GUI - much easier to navigate posts on really active topics. And it tells idiots like me which topics I've read so I don't keep clicking the same one over and over  Smile

Alex
Title: Re: Lab Use
Post by: Phil Ouellette on April 23, 2004, 01:20:53 pm
I'm liking it the more I use it.

I like the threaded topics and flat thread view.

Some minor niggles that are most likely due to my browser.

Phil
Title: Re: Lab Use
Post by: Lee Richard on April 25, 2004, 01:15:15 pm
Everything about is awesome, except the address for the Classic LAB. I used to set that as my homepage, (www.live-audio.com) but now its this crazy address thats 2 kilometres long.

Anyway, if thats the only problem, then I can deal with it.

Cheers
Lee
Title: Re: Lab Use
Post by: Michael Prasuhn on April 25, 2004, 03:57:30 pm
Actually a short address to the new forums is available. Just type srforums.prosoundweb.com. If your browser functions like many of the other out there, all you have to do is start typing the first few letters of the name and it will fill in the rest for you, if you have visited the LAB recently.

I've got it down to command-N (opens new browser window), command-L (highlights address), I then type "sr" wait about a half a second and hit enter, and it take me right to the LAB.

-Mikey P
Title: Bubbles!
Post by: Dietrich Sider on April 25, 2004, 04:35:22 pm
Hey Lee

Is that Bubbles that you're using for your avatar? 'Trailer Park Boys' is the first tv show that I've gotten in to in years. I laugh so hard that I end up in tears. I've been waiting for the new season for so long, and it was worth it.
Laughing
Title: Re: Lab Use
Post by: Lee Richard on April 26, 2004, 01:37:40 am
I'm not talking about the all the SR forums, just the Classic Lab page. The link for that is this
http://srforums.prosoundweb.com/index.php/f/2/130/b88507ede7 5794b38f22fdaff4cfb8dc/?SQ=e02f95bf095a689a2088b59e8f73070f

Thats what I was talking about.

Cheers
Lee
Title: Re: Bubbles!
Post by: Lee Richard on April 26, 2004, 01:40:22 am
Yeah, it's bubbles.
I have the first 2 seasons on DVD and all the episodes downloaded on my pc. It is my favorite show on tv right now.
Earlier this summer, I was visiting friends in Digby, Nova Scotia and ran into them at this amazing resort there. They are hilarious.

Cheers
Lee Richard

btw. Reveen is a real person, and does look exactly like Ricky.
Title: Re: Lab Use
Post by: Henry Denman on April 27, 2004, 02:31:05 pm
I personally like the new look of the lab.  Having all of the forums in one place is pretty nice too.

Henry
Title: Re: Lab Use
Post by: Tim Padrick on May 12, 2004, 07:20:54 pm
I much prefer the old one.  Hit "last two days", scan down the page, nice & quick, with text that scales up in size.
Title: Re: Lab Use
Post by: Thom "Fig" Fiegle on May 14, 2004, 03:29:50 pm
I have to admit, its growing on me.

I was resistant at first but now its old hat.

Can someone explain what the yellow lightbulb in my messages indicates?  I notice some folks have white lightbulbs.  Where is the "glossary", if you will, for all these symbols?

I also attempted to post a JPEG which followed all the rules (right size, type, etc.) but when I previewed my message, it was just a big red X in a white square.

Any ideas??

Fig
Title: Re: Lab Use
Post by: Dave Wilson on May 14, 2004, 03:45:41 pm
Fig,

I posted a JPEG and the preview just showed a big red X also.
The pic came out find in the post.
Guess we're not supposed to see them in the preview.

Title: Re: Lab Use
Post by: Michael Prasuhn on May 14, 2004, 08:44:36 pm
Fig wrote on Fri, 14 May 2004 13:29

[snip]

Can someone explain what the yellow lightbulb in my messages indicates?  I notice some folks have white lightbulbs.  Where is the "glossary", if you will, for all these symbols?

[snip]

Fig


This indicates a user who is online at the time you are viewing the message. Check the bottom of the Home screen to verify.

-Mikey P