ProSoundWeb Community

Sound Reinforcement - Forums for Live Sound Professionals - Your Displayed Name Must Be Your Real Full Name To Post In The Live Sound Forums => LAB: The Classic Live Audio Board => Topic started by: Adam Robinson on March 17, 2011, 11:08:28 pm

Title: Shure UR1M Power Output Setting
Post by: Adam Robinson on March 17, 2011, 11:08:28 pm
Anyone know how to change this unit from 10mW to 50? It's asking for a password and I have no idea what it is or where to find it.
Title: Re: Shure UR1M Power Output Setting
Post by: Jens Palm Bacher on March 18, 2011, 12:10:55 am
Anyone know how to change this unit from 10mW to 50? It's asking for a password and I have no idea what it is or where to find it.
Password is HIPWR
Title: Re: Shure UR1M Power Output Setting
Post by: Michael Gazdziak on March 18, 2011, 12:18:35 am
Password is HIPWR

How did you find this, for those us who, for some reason won't remember the password but will remember how to find it?
Title: Re: Shure UR1M Power Output Setting
Post by: Adam Robinson on March 18, 2011, 12:22:32 am
Password is HIPWR

Thanks Jens.
Title: Re: Shure UR1M Power Output Setting
Post by: Jens Palm Bacher on March 18, 2011, 01:17:10 am
How did you find this, for those us who, for some reason won't remember the password but will remember how to find it?
Part of the secret wisdom that is passed through generations of danish sound engineers at our yearly meetings ceremonies.
(Actually i can't remember. But the danish distributor of Shure didn't know...)
Title: Re: Shure UR1M Power Output Setting
Post by: Ade Stuart on March 19, 2011, 08:20:15 am
Password is HIPWR

Thanks, I never could remember that. I've been changing the power in WWB