ProSoundWeb Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: 1 2 [3]  All   Go Down

Author Topic: One of my lab cabs is creaking ?  (Read 5444 times)

Antone Atmarama Bajor

  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 851
    • http://www.geocities.com/somesoundgreat
Re: One of my lab cabs is creaking ?
« Reply #20 on: March 09, 2006, 12:26:16 am »

If you were able to twist the whole bracket that the coil lead is soldered to you should probably try tightening the its screw with a right angle philips driver.  To ensure good mechanical connection.

Antone-
Logged

Alan Star

  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 66
    • http://namaska.com
Re: One of my lab cabs is creaking ?
« Reply #21 on: March 23, 2006, 07:28:32 am »

Well thanks everyone for your suggestions as I finally located the problem and it's pretty embarrassing considering how simple and obvious but rekon I at least owe it to post it here.

One of the sides had come loose at the bottom of the box, you couldnt see it easily and the main problem for me I found was that it wasn't easy to locate because I couldn't hear where it was coming from. In the end I worked my way around the box pushing down firmly on the edges until I noticed it stopped creaking. So have put some more screws in and that seemed to fix it.

So as you can probably imagine I am very relieved to finally get my sub back ! Thanks again guys, your help much appreciated.
Logged
Pages: 1 2 [3]  All   Go Up
 

Page created in 0.022 seconds with 18 queries.