ProSoundWeb Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

Pages: 1 [2]  All   Go Down

Author Topic: Lost 2 track digital inputs on the back of a PM1D  (Read 5681 times)

Eric Chancey

  • Newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 15
Re: Lost 2 track digital inputs on the back of a PM1D
« Reply #10 on: January 30, 2011, 03:04:50 pm »

Wordclock.
Logged

Eric Chancey

  • Newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 15
Re: Lost 2 track digital inputs on the back of a PM1D
« Reply #11 on: January 30, 2011, 03:06:27 pm »

Channel view. Note the assignment is correct. The mute group is inactive.
Logged

Mac Kerr

  • Old enough to know better
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 6558
  • Audio Plumber
Re: Lost 2 track digital inputs on the back of a PM1D
« Reply #12 on: January 30, 2011, 05:22:29 pm »

Channel view. Note the assignment is correct. The mute group is inactive.

If you look at the fader view tab of the ch view screen do you see where in the path the audio stops. I think the fader view tab should show you the whole signal path.

Mac
Logged

Eric Chancey

  • Newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 15
Re: Lost 2 track digital inputs on the back of a PM1D
« Reply #13 on: January 31, 2011, 01:49:01 pm »

Fader view just shows a display of where the faders on a layer are living. I couldn't find any other information there. Thanks for hanging in there with me Mac, Yamaha is involved now. I'll report back.
Logged

Mac Kerr

  • Old enough to know better
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 6558
  • Audio Plumber
Re: Lost 2 track digital inputs on the back of a PM1D
« Reply #14 on: January 31, 2011, 04:01:42 pm »

Fader view just shows a display of where the faders on a layer are living. I couldn't find any other information there. Thanks for hanging in there with me Mac, Yamaha is involved now. I'll report back.

Sorry, I was thinking of another console, probably a 5D. In any case, in the first tab of the Channel View screen there are 4 input meters, each one at a different part of the chain. Do you see signal on any of them? On the left side are from the top, HA input, EQ input, Gate input, and Comp input. Does signal show up at any of them?

If there is nothing there, I'm out of ideas. Let us know how it works out.

Mac



Logged

Eric Chancey

  • Newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 15
Re: Lost 2 track digital inputs on the back of a PM1D
« Reply #15 on: January 31, 2011, 07:23:54 pm »

I must say I had a very impressive experience with Yamaha CA support today. They are thinking a daughter board that the digital inputs plug into may be the culprit. I'll post the results when we know for sure.
 Again, thanks Mac!
Logged

Eric Chancey

  • Newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 15
Re: Lost 2 track digital inputs on the back of a PM1D
« Reply #16 on: February 11, 2011, 08:33:44 am »

Turned out to be a bad SCSI cable.
Logged

ProSoundWeb Community

Re: Lost 2 track digital inputs on the back of a PM1D
« Reply #16 on: February 11, 2011, 08:33:44 am »


Pages: 1 [2]  All   Go Up
 



Page created in 0.068 seconds with 25 queries.