ProSoundWeb Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: I'm lost! Where are the LAB forums?  (Read 2315 times)

Jonathan Johnson

  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 3007
  • Southwest Washington (state, not DC)
I'm lost! Where are the LAB forums?
« on: April 15, 2011, 01:14:06 am »

I'm a regular reader/participant in the Church Sound forums. I thought I'd do a little exploring and see what's going on in the Live Audio forum... but I couldn't find it! Where did it go? I found the R/E/P forum, but that doesn't seem to be what I was looking for. I'm lost!
Logged
Stop confusing the issue with facts and logic!

Mac Kerr

  • Old enough to know better
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 6602
  • Audio Plumber
Re: I'm lost! Where are the LAB forums?
« Reply #1 on: April 15, 2011, 05:04:43 am »

I'm a regular reader/participant in the Church Sound forums. I thought I'd do a little exploring and see what's going on in the Live Audio forum... but I couldn't find it! Where did it go? I found the R/E/P forum, but that doesn't seem to be what I was looking for. I'm lost!

You seem to already be there. The Church Sound Forums, the SR Forums, and the Marketplace are all on the same page. The REP forums are on their own site on a different page.

Mac
Logged

Jonathan Johnson

  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 3007
  • Southwest Washington (state, not DC)
Re: I'm lost! Where are the LAB forums?
« Reply #2 on: April 15, 2011, 04:05:13 pm »

Ah, I found it. I had to go into my profile settings and adjust my group preferences. After that, I was able to see things.
Logged
Stop confusing the issue with facts and logic!

ProSoundWeb Community

Re: I'm lost! Where are the LAB forums?
« Reply #2 on: April 15, 2011, 04:05:13 pm »


Pages: [1]   Go Up
 



Page created in 0.023 seconds with 24 queries.