ProSoundWeb Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Connecting amplifiers and crossovers to Presonus studiolive 32sc  (Read 371 times)

Ionescu Florin Gabriel

  • Newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 44

Hi all!

 I have a question.

How do I connect together 4 amplifiers, 2 two-channel amplifiers, and 2 four-channel amplifiers and a db Mark DP48 plus crossover, on the Presonus studiolive 32sc and what settings do I need to make to have separate channels on both subwoofers and tops to be able to make corrections separately from eq?
Logged

Scott Holtzman

  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 7674
  • Ghost AV - Avon Lake, OH
    • Ghost Audio Visual Systems, LLC
Re: Connecting amplifiers and crossovers to Presonus studiolive 32sc
« Reply #1 on: June 01, 2024, 08:51:28 PM »

Hi all!

 I have a question.

How do I connect together 4 amplifiers, 2 two-channel amplifiers, and 2 four-channel amplifiers and a db Mark DP48 plus crossover, on the Presonus studiolive 32sc and what settings do I need to make to have separate channels on both subwoofers and tops to be able to make corrections separately from eq?


Wow we will help you but that's a big job.  You need to ask more specific questions.  Personally I would hire a local engineer to set it up for you.  If you have all the cabling, network switches, panels etc. it's baout  a 2 or 3 hour job.  If you are missing parts it's a rabbit hole.



Logged
Scott AKA "Skyking" Holtzman

Ghost Audio Visual Solutions, LLC
Cleveland OH
www.ghostav.rocks

Ivan Beaver

  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 9558
  • Atlanta GA
Re: Connecting amplifiers and crossovers to Presonus studiolive 32sc
« Reply #2 on: June 03, 2024, 10:22:55 AM »

Hi all!

 I have a question.

How do I connect together 4 amplifiers, 2 two-channel amplifiers, and 2 four-channel amplifiers and a db Mark DP48 plus crossover, on the Presonus studiolive 32sc and what settings do I need to make to have separate channels on both subwoofers and tops to be able to make corrections separately from eq?
You hook the outputs to the inputs as needed for YOUR particular situation.

Without knowing YOUR specific situation/goals/gear, there are any number of different ways to hook it up.

And even more different ways to adjust and operate it.
Logged
A complex question is easily answered by a simple-easy to understand WRONG answer!

Ivan Beaver
Danley Sound Labs

PHYSICS- NOT FADS!

Mike Caldwell

  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 3153
  • Covington, Ohio
    • Mike Caldwell Audio Productions
Re: Connecting amplifiers and crossovers to Presonus studiolive 32sc
« Reply #3 on: June 03, 2024, 08:06:52 PM »

Not picking on Ionescu but I have a had conversations with some friends about how the upcoming generation of sound people will have no real idea how to put together a system other than mixer output to speaker input.

Yes it's outputs to inputs, the configuration of the DSP for the routing and even a basic crossover function is where things will get tricky.

Maybe find someone who has done system set up and can work their way around a DSP for a little help.

What are your speakers, that will make a BIG difference on the DSP configuration.

ProSoundWeb Community

Re: Connecting amplifiers and crossovers to Presonus studiolive 32sc
« Reply #3 on: June 03, 2024, 08:06:52 PM »


Pages: [1]   Go Up
 



Site Hosted By Ashdown Technologies, Inc.

Page created in 0.026 seconds with 19 queries.