Sound Reinforcement - Forums for Live Sound Professionals - Your Displayed Name Must Be Your Real Full Name To Post In The Live Sound Forums > Lighting Forum

Martin Magnum 2500 troubleshooting

(1/2) > >>

Billy Hubbell:
I pulled this out of storage after several years and fired it up. It doesn't seem to be getting warm to the touch and the green "Ready" indicator light is flashing two bursts, which according to the manual means fluid-out error, however the fluid reservoir is full. The red "Heat" indicator is also flashing one time on and off.

Any advice?

Sent from my SM-G781V using Tapatalk

Will Knight:
You need to change your user name to your REAL NAME as required by Forum rules before you can get any advice or your post will be locked by the moderators.

Billy Hubbell:
Thank you for the tip

Sent from my SM-G781V using Tapatalk

Billy Hubbell:

--- Quote from: Will Knight on September 22, 2021, 05:04:18 PM ---You need to change your user name to your REAL NAME as required by Forum rules before you can get any advice or your post will be locked by the moderators.

--- End quote ---

Could a moderator help me with the change? I can't seem to figure out how to do it. My name is Billy Hubbell.

Thanks!

Billy Hubbell:
I figured out how to change my username. Anyway, I am new to the forum. Regarding my hazer, I pulled the cover off and got rid of lots of dust. I powered it on and the heat exchanger is getting warm:)

However, when i press the fog button on the controller no fluid moves through the line. I am guessing there is a clog. Would you agree? That might explain why i am getting the no fluid warning. Any advice on how to clean the lines?

Also, any idea what it means when the Heat light flashes continuously?

Thanks!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version