ProSoundWeb Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Nexo PS15 MK1 problem  (Read 312 times)

Starkki

  • Newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 1
Nexo PS15 MK1 problem
« on: September 04, 2020, 06:26:54 pm »

Hi!

I bought a pair of ps15s from an auction and it seems that the speakers donít work as they should. Regardless whether I use the controller or not, I am only able to get one speaker at the time to work if I connect them on ampís channel 1 and 2. They both work if I connect them parallel but then I can only play them mono. The funny thing is that if I connect them on amps channel 1 the sound comes from mixers channel 2 and vice versa.

I have opened the cabins and checked that all the jumper switches are on passive mode.

Anyone here who could help or give tips to contact someone who knows more about Nexoís stuff?

Cheers!
Logged

Mac Kerr

  • Old enough to know better
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 6885
  • Audio Plumber
Posting Rules
« Reply #1 on: September 04, 2020, 06:32:14 pm »

Hi!
Anyone here who could help or give tips
Please go to your profile and change the "Name" field to your real first and last name as required by the posting rules displayed in the header at the top of the section, and in the Site Rules and Suggestions in the Forum Announcements section, and on the registration page when you registered.

Mac
admin
Logged

ProSoundWeb Community

Posting Rules
¬ę Reply #1 on: September 04, 2020, 06:32:14 pm ¬Ľ


Pages: [1]   Go Up
 



Page created in 0.076 seconds with 22 queries.