ProSoundWeb Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: QL5 and DCA channel mutes  (Read 568 times)

Justice C. Bigler

  • SR Forums
  • Hero Member
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 2323
  • Somewhere between the Atlantic and Pacific
    • My homepage
QL5 and DCA channel mutes
« on: April 05, 2019, 08:22:45 pm »

On the QL5, when I press the mute button on the DCA master fader, it will turn off the channels in that DCA group. But then when I turn it back on, it won't unmute those channels. On my CL5, the channels in the DCA group usually flash until pressed again when they come back on.


In the preferences on the console I don't see a function that appears to control that function. Am I missing something here?  ???
Logged
Justice C. Bigler
www.justicebigler.com
Head Audio/A1 Blue Man Group North American Tour

Justice C. Bigler

  • SR Forums
  • Hero Member
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 2323
  • Somewhere between the Atlantic and Pacific
    • My homepage
Re: QL5 and DCA channel mutes
« Reply #1 on: April 05, 2019, 08:32:08 pm »

Strangely, the DCA for my verbs seems to be working correctly. But none of the others are.

It shouldn't make a difference that they are on different layers should it? Or that I have most of my channels assigned to a custom fader bank, right?
Logged
Justice C. Bigler
www.justicebigler.com
Head Audio/A1 Blue Man Group North American Tour

Andrew Broughton

  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 1633
    • Check Check One Two
Re: QL5 and DCA channel mutes
« Reply #2 on: April 05, 2019, 08:58:21 pm »

When you say “Mute Button” do you mean the DCA “ON” button, or a Mute group or something else?


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Logged
-Andy

"Well, my days of not taking you seriously are certainly coming to a middle..."

http://www.checkcheckonetwo.com
Saving lives through Digital Audio, Programming and Electronics.

Justice C. Bigler

  • SR Forums
  • Hero Member
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 2323
  • Somewhere between the Atlantic and Pacific
    • My homepage
Re: QL5 and DCA channel mutes
« Reply #3 on: April 05, 2019, 09:04:04 pm »

Yes, th DCA ON button.
Logged
Justice C. Bigler
www.justicebigler.com
Head Audio/A1 Blue Man Group North American Tour

Justice C. Bigler

  • SR Forums
  • Hero Member
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 2323
  • Somewhere between the Atlantic and Pacific
    • My homepage
Re: QL5 and DCA channel mutes
« Reply #4 on: April 05, 2019, 09:14:28 pm »

Never mind. I got it figured out. There was a mute group that got turned on that I didn't know about.
Logged
Justice C. Bigler
www.justicebigler.com
Head Audio/A1 Blue Man Group North American Tour

Andrew Broughton

  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 1633
    • Check Check One Two
Re: QL5 and DCA channel mutes
« Reply #5 on: April 05, 2019, 09:15:29 pm »

I wonder if this new v5 preference is to blame?

“On keys behavior during mute”




Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Logged
-Andy

"Well, my days of not taking you seriously are certainly coming to a middle..."

http://www.checkcheckonetwo.com
Saving lives through Digital Audio, Programming and Electronics.

Justice C. Bigler

  • SR Forums
  • Hero Member
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 2323
  • Somewhere between the Atlantic and Pacific
    • My homepage
Re: QL5 and DCA channel mutes
« Reply #6 on: April 05, 2019, 09:18:40 pm »

I was looking at that too. I have it set to override.


This is in a club that a lot of other guys s who aren't as OCD about set up as I am work more often than I do. So there's a lot of odd set up and preferences that I'm not super thrilled with on this system.
« Last Edit: April 05, 2019, 09:22:35 pm by Justice C. Bigler »
Logged
Justice C. Bigler
www.justicebigler.com
Head Audio/A1 Blue Man Group North American Tour

Andrew Broughton

  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 1633
    • Check Check One Two
Re: QL5 and DCA channel mutes
« Reply #7 on: April 05, 2019, 09:39:58 pm »

Certainly a weird issue!


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Logged
-Andy

"Well, my days of not taking you seriously are certainly coming to a middle..."

http://www.checkcheckonetwo.com
Saving lives through Digital Audio, Programming and Electronics.

ProSoundWeb Community

Re: QL5 and DCA channel mutes
« Reply #7 on: April 05, 2019, 09:39:58 pm »


Pages: [1]   Go Up
 



Page created in 0.064 seconds with 24 queries.