ProSoundWeb Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: X-fer files from Midas M32 to Midas M32Core  (Read 270 times)

Patrick Campbell

  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 171
    • Jury's Out Rock Band
X-fer files from Midas M32 to Midas M32Core
« on: March 04, 2019, 02:43:58 pm »

Anyone out there do it ? 

X-fer files from Midas M32 to Midas M32Core

Did you use just a USB or did you include a Laptop in the process ? 

Thank you,

Logged

Luke Geis

  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 1683
    • Owner of Endever Music Production's
Re: X-fer files from Midas M32 to Midas M32Core
« Reply #1 on: March 04, 2019, 03:41:43 pm »

You can transfer from M32 to X32 even. You have to go to the scene page and then you can copy the scene file to a USB. It should arrange them in order and in the same location on the next unit. However, be aware that you will lose any scene data from the unit that you are transferring to. The downside to the M32/X32 platform is that when you load a scene library from a USB stick, it erases the old scene data. So save that to another stick first if there is anything you want. I am pretty sure you can add a single scene or snippet, but a scene file will overwrite everything.
Logged
I don't understand how you can't hear your self

jeff grocki

  • Newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 26
Re: X-fer files from Midas M32 to Midas M32Core
« Reply #2 on: March 04, 2019, 06:31:22 pm »

Importing your “show” with get you everything.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Logged

Patrick Campbell

  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 171
    • Jury's Out Rock Band
Re: X-fer files from Midas M32 to Midas M32Core
« Reply #3 on: April 02, 2019, 09:19:03 am »

With the wonderful help of my BE John we got the M32C ricking and rolling .

All files came across fine

private show at banquet hall so no real estate available for FOH  - 

Perfect -  just had to add a reverb from Midas -  since we have a Eventide H3000 used in an insert on the M32 board
Logged
Pages: [1]   Go Up
 


Page created in 0.069 seconds with 24 queries.