ProSoundWeb Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

Pages: 1 [2]  All   Go Down

Author Topic: Vocal not coming through stage monitors  (Read 990 times)

William Schnake

  • Sr. Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 485
    • Schnake Sound & Light
Re: Vocal not coming through stage monitors
« Reply #10 on: November 06, 2018, 08:42:44 pm »

Im glad you said that. I did turn it down before engaging it. Thanks for the pro tip.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Isaac, you are a real gentleman.  I have helped you on other issues and I must say you are one of the most polite, positive people I have come across.

Bill Schnake
Logged
Bill Schnake - Owner Schnake Sound & Light

Avid/Crown/EAW/EV/Midas/RCF/Shure/Yamaha

schnakesound.com

Isaac South

  • Sr. Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 337
  • Central Kentucky
Re: Vocal not coming through stage monitors
« Reply #11 on: November 07, 2018, 11:39:37 am »

Isaac, you are a real gentleman.  I have helped you on other issues and I must say you are one of the most polite, positive people I have come across.

Bill Schnake

Thank you, Bill. Im just so thankful that you guys and gals are willing to help me. Something that would take me a long time to learn on my own. And you guys offer help so freely and quickly. Its much appreciated!

If youre ever in the KY area, let me know. Id love to get some hands on experience with someone like yourself (or anyone on here).


Sent from my iPhone using Tapatalk
Logged

Stephen Swaffer

  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 2067
Re: Vocal not coming through stage monitors
« Reply #12 on: November 07, 2018, 07:19:18 pm »

Isaac,

I would encourage you to spend some time looking through the screens on the QU-32-maybe best if you learn how to save your settings as a scene though.

I have been using a QU-32 for a couple of years now-and I have to admit I have never assigned or chose pre/post fade using Kemper's method-though I have frequently changed these settings for too many reasons to go into.

If you select a channel, the choose the "Routing" button next to the touch screen, then select the "Mix Send" tab, you will see (and be able to change) all of the mix sends for that channel.  Other tabs here give even more fun options.

I learn best by wanting to do something and figuring it out-but 30 minutes reading/skimming the manual will give you a idea of where to look.  Then there is always reading other posts and learning something new like I did as well!
Logged
Steve Swaffer

Kemper Watson

  • Sr. Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 420
Re: Vocal not coming through stage monitors
« Reply #13 on: November 09, 2018, 12:33:27 am »

This is exactly what it was. Its fixed now.  Thank you so much!! I did not realize I could decide what gets sent to the aux. I learned something.


Sent from my iPhone using Tapatalk

You're welcome. While there are several ways to route things on the QU, the two buttons there are the quickest and easiest way to check on mix assignments..
Logged

Michael Gorecki

  • Sr. Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 293
Re: Vocal not coming through stage monitors
« Reply #14 on: November 09, 2018, 02:51:40 am »

Another way to do the same thing if youre using the iPad app. You can select
 Mix 1, go to the channel and select/deselect On and Pre.


Ive also heard its possible to bump these when scrolling through channels...


Sent from my iPhone using Tapatalk
Logged
Pages: 1 [2]  All   Go Up
 


Page created in 0.06 seconds with 21 queries.