ProSoundWeb Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: WSM Unable to Obtain Remote Access  (Read 3670 times)

BradPinder

  • Newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 25
WSM Unable to Obtain Remote Access
« on: November 01, 2018, 05:34:01 am »

Hi All,

i am trying to perform a frequency scan with Sennheiser WSM, but cannot get the software to send commands to the receiver unit. i am running ew3oo g3 receivers with a variety of firmwares from 1.7.0 to 1.7.7. i can receive information from the units (battery, RF level, AF level), but each time i try to run the scan i get the error "unable to obtain remote access". i have tried from both windows and mac computers with the same result. i am running WSM4.4.3 on either windows 7 or mac os high serria 10.13.3.

any ideas anyone?

thanks
Logged

Keith Broughton

  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 3047
  • Toronto
Re: WSM Unable to Obtain Remote Access
« Reply #1 on: November 01, 2018, 06:00:58 am »

Have you enabled " remote access" from "system" at the top left of the screen?
Logged
I don't care enough to be apathetic

BradPinder

  • Newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 25
Re: WSM Unable to Obtain Remote Access
« Reply #2 on: November 03, 2018, 04:23:53 pm »

Thanks Keith, that sorted it it. nothing but user error on my part! thanks for the help
Logged

Keith Broughton

  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 3047
  • Toronto
Re: WSM Unable to Obtain Remote Access
« Reply #3 on: November 04, 2018, 05:36:40 am »

I think they made it that way so you don't accidentally take over a receiver that is active.
Logged
I don't care enough to be apathetic
Pages: [1]   Go Up
 


Page created in 0.022 seconds with 22 queries.