ProSoundWeb Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: X live issue  (Read 493 times)

Luis_Marquez

  • Newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 38
X live issue
« on: October 30, 2018, 01:11:47 pm »

So my x live card is not happy. It was working properly when first installed. Then sessions list on iPad went blank.On the x32rack, it would show as a madi card. Originally installed A11 . Now has A12 on 3.09 firmware. Been ok but now no session list on both iPad and rack. When trying to record, it does not respond. Playback is good. I re seated the card and disc. No luck. Routing seems ok. Recorder not responding.
Logged

Kevin Bayersdorfer

  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 99
Re: X live issue
« Reply #1 on: October 30, 2018, 08:13:35 pm »

I had an SD card go bad and it showed as MADI
Logged

Aaron Maurer

  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 193
Re: X live issue
« Reply #2 on: October 30, 2018, 08:16:34 pm »

I will echo that my Xlive is not working properly either.  Can only record for about 5 seconds and a message comes up “finalise session”. Cannot play back anything. Running 3.08.
Logged

Robert Lofgren

  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 605
Re: X live issue
« Reply #3 on: October 31, 2018, 07:36:54 am »

Try to format the sdcard on the x32. If you try to delete files using the normal computer delete function the the files may still be allocated causing fragmentation that will severely impact the sdcard performance.

Also, make sure that if you format the sdcard outside of the x32 that the blocksize isn’t too small. 32k is a good blocksize. You should also not use any quick-format but instead perform a full format.

I will echo that my Xlive is not working properly either.  Can only record for about 5 seconds and a message comes up “finalise session”. Cannot play back anything. Running 3.08.
Logged

Terry Martin

  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 160
Re: X live issue
« Reply #4 on: November 08, 2018, 11:11:25 am »

I haven’t had these issues yet.  I’m using a 64GB card in mine formatted from a PC. 


Sent from my iPhone using Tapatalk
Logged
Pages: [1]   Go Up
 


Page created in 0.052 seconds with 21 queries.