ProSoundWeb Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: LAB forums not rendering correctly on Safari & not getting notifications  (Read 1159 times)

Greg_Cameron

  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 662
    • Cameron Pro Audio

Anybody else seeing bad rendering of the forums on Safari? I see a huge gap between the top banner adds and the actual thread list. And links are kind of smattered all over the page in weird spots.


Also, I don't seem to be getting notification on threads I've turned on notifications for.


Thanks for any insight.
Greg
Logged
"Procrastinators of the world - contemplate uniting!"

Cameron Pro Audio

Erik Jerde

  • Classic LAB
  • Hero Member
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 579
Re: LAB forums not rendering correctly on Safari & not getting notifications
« Reply #1 on: September 20, 2018, 08:08:52 am »

Anybody else seeing bad rendering of the forums on Safari? I see a huge gap between the top banner adds and the actual thread list. And links are kind of smattered all over the page in weird spots.


Also, I don't seem to be getting notification on threads I've turned on notifications for.


Thanks for any insight.
Greg

Safari works fine for me.   Notifications have been broken for a long time.  The issue has been brought up previously.  There appears to be no desire to fix it.
Logged

Greg_Cameron

  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 662
    • Cameron Pro Audio
Re: LAB forums not rendering correctly on Safari & not getting notifications
« Reply #2 on: September 20, 2018, 01:07:18 pm »

Thanks for moving this Mac. I looked around for a web issue type forum but didn't find it. it's been a while since I've been on so I'm a bit lost ;)
Logged
"Procrastinators of the world - contemplate uniting!"

Cameron Pro Audio

Greg_Cameron

  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 662
    • Cameron Pro Audio
Re: LAB forums not rendering correctly on Safari & not getting notifications
« Reply #3 on: September 20, 2018, 01:18:23 pm »

Here's a quick video I made of the issue. You can see there is a very long space, over 1 page, before getting from the banners down to the forums.


https://youtu.be/gs3vugAKDEo


Greg
Logged
"Procrastinators of the world - contemplate uniting!"

Cameron Pro Audio
Pages: [1]   Go Up
 


Page created in 0.044 seconds with 20 queries.