ProSoundWeb Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

Pages: 1 [2]  All   Go Down

Author Topic: help sizeing amps to kf300e  (Read 2951 times)

charles e strickland

  • Newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 11
Re: help sizeing amps to kf300e
« Reply #10 on: December 03, 2017, 10:42:10 pm »

Thanks, Bill. You are right. When its all said and done, quality is what great sound is all about. Anything else is just noise.   Charles
Logged

Rich Frembes

  • Newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 39
    • Fulcrum Acoustic
Re: help sizeing amps to kf300e
« Reply #11 on: December 04, 2017, 09:49:42 am »

It has been awhile since I have looked at the current Greybox list. Are KF300e (not "z") Greyboxes available?

I would not worry about amp size, I would worry about your DSP.

Get a Powersoft K or X-series with DSP, it can read EAW Greyboxes and will make your speakers sound way better than the processing in the MX8750.

Or, get the biggest amp you can find used and buy a UX3600/8800.

The difference will not be subtile if you go for EAW Greybox processing.

I run KF300z, KF650e and KF750zF on Powersoft X8, sounds very good.
Logged

Helge A Bentsen

  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 730
  • Oslo, Norway.
Re: help sizeing amps to kf300e
« Reply #12 on: December 04, 2017, 05:03:06 pm »

They have been available for a while.
From the Greyboxes release history:

October 5, 2009 - v1.02 - Updated latest greyboxes to released version. Addition of KF300e, GF files.  Update to SB730 and SB1000z settings.
Logged

charles e strickland

  • Newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 11
Re: help sizeing amps to kf300e
« Reply #13 on: December 04, 2017, 07:45:01 pm »

 I saw the post from rich this morning and called eaw. You are spot on, that is what they told me. Thanks to all for the great advice. Charles.
Logged

Rich Frembes

  • Newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 39
    • Fulcrum Acoustic
Re: help sizeing amps to kf300e
« Reply #14 on: December 06, 2017, 09:37:22 am »

Weird.  ???  That is one month before I left for greener pastures. You'd think I would remember working on that project!

They have been available for a while.
From the Greyboxes release history:

October 5, 2009 - v1.02 - Updated latest greyboxes to released version. Addition of KF300e, GF files.  Update to SB730 and SB1000z settings.
Logged

brian maddox

  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 2178
  • HeyYahWon! ttsss! ttsss!
Re: help sizeing amps to kf300e
« Reply #15 on: December 06, 2017, 10:20:14 am »

Weird.  ???  That is one month before I left for greener pastures. You'd think I would remember working on that project!

Yeah, well, it's also EIGHT years ago.  I can't even remember what i had for breakfast.  And i'm still eating it...
Logged
"It feels wrong to be in the audience.  And it's too peopley!" - Steve Smith

brian maddox
bdmaudio@gmail.com

'...do not trifle with the affairs of dragons...

       ....for you are crunchy, and taste good with ketchup...'

William Schnake

  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 591
    • Schnake Sound & Light
Re: help sizeing amps to kf300e
« Reply #16 on: December 07, 2017, 03:02:40 pm »

Yeah, well, it's also EIGHT years ago.  I can't even remember what i had for breakfast.  And i'm still eating it...
Oatmeal Brian, oatmeal.  Just thought I would help.

Bill
Logged
Bill Schnake - Owner Schnake Sound & Light

Avid/Crown/EAW/EV/Midas/RCF/Shure/Yamaha

schnakesound.com
Pages: 1 [2]  All   Go Up
 


Page created in 0.032 seconds with 26 queries.