ProSoundWeb Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

Pages: 1 [2]  All   Go Down

Author Topic: Behringer s16 Don't Sync with x32  (Read 11007 times)

g'bye, Dick Rees

  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 7424
  • Duluth
Re: Behringer s16 Don't Sync with x32
« Reply #10 on: January 24, 2015, 04:53:52 pm »

Hi guys thanks again for the replies,  I have got the x32 set to master and the clock is set to 44.1k on both the x32 and the s16.  Its seeing the unit but has a red light next to it and not a green light.  I have read somewhere online that the red light means there out of sync.  I've looked over almost everything but cant figure it out.  I've tried different cables and 2 different s16's but getting the same results so I'm guessing its a setting on the x32 rack???  Does anyone have any idea on what cables it is I should be using regarding it being cat5/6/e ?  The unit is seeing the s16 in just dont sync (no green light).

Thanks again i really appreciate people taking there time to give me advice.

check this out @ 27 minutes...or watch the whole thing

http://youtu.be/oTk8nJcILwE
« Last Edit: January 24, 2015, 07:28:47 pm by dick rees »
Logged
Pay no attention to the man behind the curtain...

Alexander Taylor

  • Newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Re: Behringer s16 Don't Sync with x32
« Reply #11 on: March 28, 2015, 08:11:59 pm »

check this out @ 27 minutes...or watch the whole thing

http://youtu.be/oTk8nJcILwE

Clearly you didn't read my post it talks of a snake (S16) being at fault and not connecting it has nothing to do with what mode or channel selection is available.  Another thing I saw that video way before obtaining any form of x32 and s16's
Logged

ProSoundWeb Community

Re: Behringer s16 Don't Sync with x32
« Reply #11 on: March 28, 2015, 08:11:59 pm »


Pages: 1 [2]  All   Go Up
 



Page created in 0.055 seconds with 22 queries.