ProSoundWeb Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Switcher/scaler recommendations  (Read 1375 times)

eric lenasbunt

  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 864
    • Bunt Backline Event Services, LLC
Switcher/scaler recommendations
« on: July 03, 2014, 11:59:45 pm »

Looking for recommendations for a switcher/scaler that can handle about 4 various inputs and output 2 different sources at once.

Looking to be $1500 ish...

Used to use a Kramer VP729, but don't recall being able to use multiple outputs at once...
Logged

Jamin Lynch

  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 1783
  • Corpus Christi, TX.
Re: Switcher/scaler recommendations
« Reply #1 on: August 01, 2014, 01:03:45 pm »

Looking for recommendations for a switcher/scaler that can handle about 4 various inputs and output 2 different sources at once.

Looking to be $1500 ish...

Used to use a Kramer VP729, but don't recall being able to use multiple outputs at once...

Take a look at Blackmagic products
Logged
Authorized Dealer for: JBL, Crown, Soundcraft, dbx, Lexicon, AKG, BSS, Sennheiser, CBI Cables, Countryman, ProCo Sound, Da-Lite Screens, Dunlop, Digitech, Grundorf, Lumastream Lighting, Hosa, Gator Cases, Perdue Acoustics, Optoma, Cosmic Truss, and others. jlsoundpro@gmail.com

Using: JBL VP tops, subs, and monitors, Si Performer

Cailen Waddell

  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 1395
Re: Switcher/scaler recommendations
« Reply #2 on: August 01, 2014, 10:44:58 pm »

Black magic will switch but not scale AFAIK
Logged

Erik Jerde

  • Classic LAB
  • Hero Member
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 657
Re: Switcher/scaler recommendations
« Reply #3 on: August 03, 2014, 09:06:33 pm »

Looking for recommendations for a switcher/scaler that can handle about 4 various inputs and output 2 different sources at once.

Looking to be $1500 ish...

Used to use a Kramer VP729, but don't recall being able to use multiple outputs at once...

So you want a matrix router with scaling and possibly format conversion then.  What format are your inputs and what format do you want the outputs in?  It's easy to do if you were fine with one output and don't want SDI.  Do you need seamless switching? 
Logged
Pages: [1]   Go Up
 


Page created in 0.066 seconds with 22 queries.