ProSoundWeb Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: HELP ASAP PLEASE: X32 main LR&C faders not working  (Read 3665 times)

Randall Cook

  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 80
    • CRYSTAL HEAR
HELP ASAP PLEASE: X32 main LR&C faders not working
« on: May 31, 2014, 05:54:18 pm »

Main LR & C faders not working, but their channels work. The mutes work.  All other controls work on those channels but the faders do not control anything. 
I just updated to newest firmware. 
Logged

Bob Kidd

  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 608
Re: HELP ASAP PLEASE: X32 main LR&C faders not working
« Reply #1 on: May 31, 2014, 06:22:58 pm »

Main LR & C faders not working, but their channels work. The mutes work.  All other controls work on those channels but the faders do not control anything. 
I just updated to newest firmware.

Did it occur after update?
Logged

Randall Cook

  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 80
    • CRYSTAL HEAR
Re: HELP ASAP PLEASE: X32 main LR&C faders not working
« Reply #2 on: May 31, 2014, 06:24:03 pm »

Logged

Bob Kidd

  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 608
Re: HELP ASAP PLEASE: X32 main LR&C faders not working
« Reply #3 on: May 31, 2014, 06:30:52 pm »

Yes

If you have it saved on external drive or have access to it, reload version you previously had. It should solve issue to get you by until you have time to research issue.
Logged

Tim McCulloch

  • SR Forums
  • Hero Member
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 20453
  • Wichita, Kansas USA
Re: HELP ASAP PLEASE: X32 main LR&C faders not working
« Reply #4 on: May 31, 2014, 06:38:03 pm »

Main LR & C faders not working, but their channels work. The mutes work.  All other controls work on those channels but the faders do not control anything. 
I just updated to newest firmware.

Did you save a full console "show" to USB stick before updating?  If so, initialize the console (Setup/Global tab, IIRC) to wipe it, then load your show from the USB stick.  If you still don't have L/R fader control, reinstall 2.04 and then re-load your show.
Logged
"Practicing an art, no matter how well or badly, is a way to make your soul grow, for heaven's sake. Sing in the shower. Dance to the radio. Tell stories. Write a poem to a friend, even a lousy poem. Do it as well as you possible can. You will get an enormous reward. You will have created something."  - Kurt Vonnegut

Nick Davis

  • Newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 40
Re: HELP ASAP PLEASE: X32 main LR&C faders not working
« Reply #5 on: June 01, 2014, 01:58:30 am »

Main LR & C faders not working, but their channels work. The mutes work.  All other controls work on those channels but the faders do not control anything. 
I just updated to newest firmware.
Sort of sounds like pre - fader sends to mains/ mains out/ monitor - what are you feeding through the console to test it?
Logged

Randall Cook

  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 80
    • CRYSTAL HEAR
Re: HELP ASAP PLEASE: X32 main LR&C faders not working
« Reply #6 on: June 04, 2014, 11:46:43 pm »

Did you save a full console "show" to USB stick before updating?  If so, initialize the console (Setup/Global tab, IIRC) to wipe it, then load your show from the USB stick.  If you still don't have L/R fader control, reinstall 2.04 and then re-load your show.

The problem was solved by reloading the show from the stick.  Everything is working fine now.  Whew.

Thank you!
Logged

ProSoundWeb Community

Re: HELP ASAP PLEASE: X32 main LR&C faders not working
« Reply #6 on: June 04, 2014, 11:46:43 pm »


Pages: [1]   Go Up
 



Page created in 0.105 seconds with 24 queries.