ProSoundWeb Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Midas Pro 2 Dimensions. Too big?  (Read 3864 times)

Kevin Maxwell

  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 1222
Midas Pro 2 Dimensions. Too big?
« on: May 21, 2014, 11:19:41 am »

Midas Pro 2 Dimensions. Too big?

I was looking for the dimensions of the Pro2 mixer to see how big it is compared to a few other mixers. So I downloaded the PDF file of the brochure. http://www.midasconsoles.com/assets/PRO2_Brochure.pdf

According to the dimensions in the brochure, it is way too big for any show I would ever do. I dont know where you would find a truck that it would fit in. But it must be a marvelous engineering accomplishment to get something so big to be so light.

464.4 wide  = 38.7 feet
287.5 deep = 23.9 feet
108.2 high = 9 feet
 :o :o :o :o ;D ;D ;D ;D ;D
Obviously it is conversion error. The decimal point is in the wrong place.

Screen shot of the dimensions from their PDF.
Logged

Brook Hovland

  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 152
    • DiA Events
Re: Midas Pro 2 Dimensions. Too big?
« Reply #1 on: May 21, 2014, 01:54:11 pm »

Midas Pro 2 Dimensions. Too big?

I was looking for the dimensions of the Pro2 mixer to see how big it is compared to a few other mixers. So I downloaded the PDF file of the brochure. http://www.midasconsoles.com/assets/PRO2_Brochure.pdf

According to the dimensions in the brochure, it is way too big for any show I would ever do. I dont know where you would find a truck that it would fit in. But it must be a marvelous engineering accomplishment to get something so big to be so light.

464.4 wide  = 38.7 feet
287.5 deep = 23.9 feet
108.2 high = 9 feet
 :o :o :o :o ;D ;D ;D ;D ;D
Obviously it is conversion error. The decimal point is in the wrong place.

Screen shot of the dimensions from their PDF.

I just saw one the other day and the dimensions really are deceiving.
Logged

Chase McKnight

  • Newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 30
Re: Midas Pro 2 Dimensions. Too big?
« Reply #2 on: May 21, 2014, 05:44:42 pm »

Dear Kevin,

Thanks for finding this :). I'll forward this on and get it corrected.
Logged
Let's keep in touch,

Chase McKnight
Specialist, Community
Music
Midas

Kevin Maxwell

  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 1222
Re: Midas Pro 2 Dimensions. Too big?
« Reply #3 on: May 21, 2014, 11:51:05 pm »

Dear Kevin,

Thanks for finding this :). I'll forward this on and get it corrected.

Do I win a free console for my find? ;)
Logged

Mark Cadwallader

  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 1270
  • Helena, Montana USA
Re: Midas Pro 2 Dimensions. Too big?
« Reply #4 on: May 22, 2014, 12:24:06 am »

Do I win a free console for my find? ;)

Yes, but you have to pay shipping and handling, based on the original listed dimensions.    :o  Mark C.
Logged
"Good tools are expensive, but cheap tools are damned expensive."

Kevin Maxwell

  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 1222
Re: Midas Pro 2 Dimensions. Too big?
« Reply #5 on: May 22, 2014, 11:49:41 am »

Yes, but you have to pay shipping and handling, based on the original listed dimensions.    :o  Mark C.

That was funny.   :) :) :) :) :)
Logged

John Moore

  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 223
  • "learning the hard way sucks donkey kong"
    • Trinity Productions
Re: Midas Pro 2 Dimensions. Too big?
« Reply #6 on: May 25, 2014, 10:42:19 pm »

You could turn it into a theme park ride with that size of flying faders !
Logged
http://www.trinityprosound.com 209-832-8023
DEALER:Dealer for Yorkville, EV, QSC, RCF, Danley Sound Labs, VTC, Allen & Heath, Ashly, Denon,  Audix, One Systems, Beyerdynamic, Presonus, K&M, Ultimate,  Trusst, Road Ready, Gator, Radial Engineering, Turbosound, dB Technologies, RCF, American Audio,  Rapco, CBI Cables, ADJ, Chauvet, Blizzard, Furman, Shure, Tascam, Elite Screens,  BenQ, Midas, Digico,  and many many more...

ProSoundWeb Community

Re: Midas Pro 2 Dimensions. Too big?
« Reply #6 on: May 25, 2014, 10:42:19 pm »


Pages: [1]   Go Up
 



Page created in 0.072 seconds with 22 queries.