ProSoundWeb Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

Pages: 1 ... 13 14 [15]   Go Down

Author Topic: Midas M32  (Read 103357 times)

Ray Aberle

  • Classic LAB
  • Hero Member
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 3446
  • Located in Vancouver, WA (and serves OR-WA-ID-BC)
    • Kelcema Audio
Re: Midas M32
« Reply #140 on: December 28, 2016, 12:26:29 am »

I thought that might be because of the higher M32 buss speeds...etc.

... depends on what a buss is...  :-\
Logged
Kelcema Audio
Regional - Serving Pacific Northwest (OR, WA, ID, BC)

John Chiara

  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 1148
Re: Midas M32
« Reply #141 on: December 28, 2016, 02:15:22 am »

... depends on what a buss is...  :-\

Freakin iPhone...
Logged

Spenser Hamilton

  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 674
Re: Midas M32
« Reply #142 on: December 28, 2016, 12:40:54 pm »

I've used the DL stage boxes with an X32, and S stage boxes with an M32. I really don't hear a difference in real world use, any issues I have had with either setup had nothing to do with my choice of preamp.

That said, if I only had so much money to go around, I'd put more into the surface than the stage boxes, those faders are the real upgrade IMO.
Logged
Technical Director - Chatham Capitol Theatre/Kiwanis Theatre

chris johnson

  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 63
Re: Midas M32
« Reply #143 on: January 01, 2017, 06:20:57 pm »

is this a good place to discuss odd things that our M32 has done? :) had some weird issues last night. vocals were only showing up in right speaker. could send to sub and front fills fine, but would not go to left side of PA. tried linking and unlinking everything and checking routing and effects and every damn thing we could think of. saved the scene, and copied it and named it something different, and the issue is gone. panning works on everything. hmmmmm. when we first got the console some of the outs did not work until we saved a scene on it and copied it and renamed it and opened it up. odd stuff. console was fully updated first thing when we got it.
Logged

Mac Kerr

  • Old enough to know better
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 7024
  • Audio Plumber
Re: Midas M32
« Reply #144 on: January 01, 2017, 09:51:03 pm »

is this a good place to discuss odd things that our M32 has done? :)

Usually it is better to start a new topic rather than try to force an old one in a new direction.

Mac
Logged

ProSoundWeb Community

Re: Midas M32
« Reply #144 on: January 01, 2017, 09:51:03 pm »


Pages: 1 ... 13 14 [15]   Go Up
 



Page created in 0.02 seconds with 18 queries.