ProSoundWeb Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: tascam us 600?  (Read 1330 times)

Nicholas Bailey

  • Newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 49
tascam us 600?
« on: April 24, 2013, 10:47:54 pm »

Would the tascam us 600 work as a smaart interface.  My mbox mini is broken and I am looking for a economical interface with at least 2 mics and 2 line inputs.

thanks.

nick
Logged

Adam Black

  • Newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 23
    • Rational Acoustics
Re: tascam us 600?
« Reply #1 on: April 25, 2013, 09:32:19 am »

Would the tascam us 600 work as a smaart interface.  My mbox mini is broken and I am looking for a economical interface with at least 2 mics and 2 line inputs.

thanks.

nick

Yes. If the OS can see the device, than it will work with Smaart.
Logged

Mark McFarlane

  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 1865
  • Middle East
    • Arkose Records
Re: tascam us 600?
« Reply #2 on: December 19, 2013, 11:52:06 am »

Would the tascam us 600 work as a smaart interface.  My mbox mini is broken and I am looking for a economical interface with at least 2 mics and 2 line inputs.

thanks.

nick

Nick, did you try this?  My main concern is the RCA-only outputs
Logged
Mark McFarlane
ARKOSERECORDS
Turn down what's too loud.
Pages: [1]   Go Up
 


Page created in 0.033 seconds with 22 queries.