ProSoundWeb Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

Pages: 1 [2]  All   Go Down

Author Topic: Ls9 and stagemix problem  (Read 8460 times)

Dan Richardson

  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 605
  • southern Vermont
    • NotTooLoud
Re: Ls9 and stagemix problem
« Reply #10 on: July 02, 2012, 10:07:51 pm »

Problem not solved, but I could identify the cause.

When I use the LS9 with the Stagemix is fine. When I connect an iMac to record it's all fine. The problem is when I connect AC-7 Core Mini on the iPhone to control Pro Tools, that's when things go wrong. I don't know why, but I changed cables, IP adress, router... but I could not find a solution.
So, I think I will get a Presonus Faderport and a long USB cable to control Pro Tools, what do you think?

Run them on separate routers?
Logged
The best sound system is no sound system. Everything else is compromise.

Scott Wagner

  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 1020
  • Richmond, VA
Re: Ls9 and stagemix problem
« Reply #11 on: July 02, 2012, 10:10:05 pm »

Run them on separate routers?
+1.  I'll add to make sure each router is on a separate network.  Research IP Addressing and Subnet Masking.
Logged
Scott Wagner
Big Nickel Audio

Airton Pereira

  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 152
    • The Knutz
Re: Ls9 and stagemix problem
« Reply #12 on: July 03, 2012, 11:09:11 am »

I tried something like this, but instead of using two routers I created a network in my iMac and connected just the iphone to it, but no success.
Logged
Drummer and Sound Engineer for The Knutz.

ProSoundWeb Community

Re: Ls9 and stagemix problem
« Reply #12 on: July 03, 2012, 11:09:11 am »


Pages: 1 [2]  All   Go Up
 



Page created in 0.086 seconds with 22 queries.