ProSoundWeb Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Annoying load time.  (Read 2084 times)

Mike Pyle

  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 2485
Annoying load time.
« on: June 26, 2008, 06:13:27 pm »

This banner is REALLY slowing down the LAB. The pages just hang when this starts loading:

http://www.prosoundweb.com/index.php/about/sr_news_feed/

edit - Nevermind. It's okay now... must have been me.
Logged
Mike Pyle
Audiopyle Sound
707-315-6204
Dealer: Yorkville, EV, QSC, RCF, KV2, FBT, EAW, Danley, SLS, Turbosound, dBTech
 APB,A&H,Audix,Shure,Powersoft,RoadReady,K&M,Ultimate ,Global Truss,DENON,Chauvet,Elation...

Ernie Black

  • SR Forums
  • Full Member
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 190
    • http://www.standingstone.com
Re: Annoying load time.
« Reply #1 on: June 30, 2008, 08:50:36 pm »

Glad it's not persisting, Mike. We tested thoroughly (as always) on multiple browsers on both Windows and Mac, but you never know. There was one programming glitch in the module which was calling ad zones that were not being displayed; we fixed that problem.
Logged
Ernie Black, Code Warrior
ProSoundWeb Forums Webmaster

Erik Jerde

  • Sr. Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 359
Re: Annoying load time.
« Reply #2 on: July 03, 2008, 02:22:15 am »

I'm finding much longer load times recently as well.  It's like images are reloading from the server each time I hit a page, not caching stuff.

Using IE7 on XP, Check for newer files in the browser is set to automatic.  

Doesn't seem to be a problem when I try FF on the same system after the first page load caches the images.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.045 seconds with 19 queries.