ProSoundWeb Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: QSC PLX 3002  (Read 1432 times)

Doug Simon

  • Newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 1
QSC PLX 3002
« on: February 17, 2018, 10:27:08 am »

I have a QSC PLX 3002 power amp with a new strange problem.
When powered on, the main power light illuminates, then right away, the rest of lights light up as if there's high signal coming in, or it's clipping , and it "clicks", as if being turned off and on quickly. Thoughts?
Logged

Mac Kerr

  • Old enough to know better
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 6058
  • Audio Plumber
Posting Rules
« Reply #1 on: February 17, 2018, 11:25:28 am »

I have a QSC PLX 3002 power amp with a new strange problem.
When powered on, the main power light illuminates, then right away, the rest of lights light up as if there's high signal coming in, or it's clipping , and it "clicks", as if being turned off and on quickly. Thoughts?

Please go to your profile and change the "Name" field to your real first and last name as required by the posting rules displayed in the header at the top of the section, and in the Site Rules and Suggestions in the Forum Announcements section, and on the registration page when you registered.

Mac
Logged

Mike Diack

  • Sr. Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 367
  • Auckland, New Zealand.
Re: QSC PLX 3002
« Reply #2 on: February 20, 2018, 07:00:02 pm »

I have a QSC PLX 3002 power amp with a new strange problem.
When powered on, the main power light illuminates, then right away, the rest of lights light up as if there's high signal coming in, or it's clipping , and it "clicks", as if being turned off and on quickly. Thoughts?
You have a blown channel. If you continue to put power through it,
You'll have a blown channel AND a blown power supply.
Tech time.
M
Logged
Pages: [1]   Go Up
 


Page created in 0.021 seconds with 18 queries.