ProSoundWeb Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: LAB forums + search problems (Safari on iOS 10)  (Read 1207 times)

Brian McMahan

  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 97
LAB forums + search problems (Safari on iOS 10)
« on: August 16, 2017, 01:52:29 pm »

Hi. 

Anyone else having issues getting search returns on forums?

Last two days I've been unable to search LAB forums from iPhone.  Haven't tried from desktop, or attempted searches of other forums, yet.  Pop-up blocking turned off.

Any insights appreciated.  Thanks much.

Brian


Logged

Jean-Pierre Coetzee

  • Classic LAB
  • Hero Member
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 596
  • Gauteng, South Africa
Re: LAB forums + search problems (Safari on iOS 10)
« Reply #1 on: August 24, 2017, 01:29:36 pm »

I usually just search on google with the site:forums.prosoundweb.com tag at the end...
Logged
Audio Technician
Word & Life Church

"If you want "loud", then run a piece of sheet metal through a table saw------

If you want "watts"-then plug in a toaster"
- Ivan Beaver

Brian McMahan

  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 97
Re: LAB forums + search problems (Safari on iOS 10)
« Reply #2 on: November 19, 2017, 05:30:22 pm »

Thanks JP. 

I often do that... but Iím getting increasingly lazy in my old age.  ;)



Sent from my iPhone using Tapatalk
Logged
Pages: [1]   Go Up
 


Page created in 0.021 seconds with 16 queries.