ProSoundWeb Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Midas Pro 3 DSP 2 Error  (Read 749 times)

Jeff Michnal

  • Newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 1
Midas Pro 3 DSP 2 Error
« on: December 15, 2016, 01:53:48 pm »

I am getting a red flashing light on my status indicator.
When going into Diagnostics screen it is showing me at stage router I am getting a DSP2 red box error.
When opening the DSP2 box the Diagnostics Inspector reads the following:
Device Type: DL371 Digital Signal Processor
Device ID: 2
Current State: Link Error
IP Address: 192.168.20.12
Located at: Stage
Device port connected: 1
Config. router port: DSP slot 2 (not connected)
Expected Ethernet port: DSP slot 2 (not connected)

I can dismiss the error code and seem to be getting audio passing through but get the same error code every time I boot up the desk?
Logged

Jelmer de Jong

  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 159
Re: Midas Pro 3 DSP 2 Error
« Reply #1 on: December 18, 2016, 04:31:35 pm »

I am getting a red flashing light on my status indicator.
When going into Diagnostics screen it is showing me at stage router I am getting a DSP2 red box error.
When opening the DSP2 box the Diagnostics Inspector reads the following:
Device Type: DL371 Digital Signal Processor
Device ID: 2
Current State: Link Error
IP Address: 192.168.20.12
Located at: Stage
Device port connected: 1
Config. router port: DSP slot 2 (not connected)
Expected Ethernet port: DSP slot 2 (not connected)

I can dismiss the error code and seem to be getting audio passing through but get the same error code every time I boot up the desk?
Take DSP-card out of the box, put it back in. Boot console an try again.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 


Page created in 0.074 seconds with 18 queries.