ProSoundWeb Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

Pages: [1] 2 3   Go Down

Author Topic: Forums running Sllooowww?  (Read 9203 times)

Evan Kirkendall

  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 6824
    • http://www.evankirkendall.com
Forums running Sllooowww?
« on: January 10, 2011, 05:28:58 pm »

Anyone else experiencing this? Takes a few seconds to load anything, and it's been that way for a few hours now. All my other web pages load as normal...



Evan
Logged
Not all change is good change.

Ivan Beaver

  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 9010
Re: Forums running Sllooowww?
« Reply #1 on: January 10, 2011, 05:34:17 pm »

Evan Kirkendall wrote on Mon, 10 January 2011 17:28

Anyone else experiencing this? Takes a few seconds to load anything, and it's been that way for a few hours now. All my other web pages load as normal...



Evan

I noticed the same thing. But sometime I get a minute or more to get to a page-and I have a cable modem that usually just flys along. I thought it was because of the cold temp or the snow we got.

But it could be that the "powers that be" have slowed it down to try and drive people to the new site.  I have not checked that yet.

It would be interesting if that was the case. Rolling Eyes  Mad
Logged
For every complicated question-there is a simple- easy to understand WRONG answer.

Can I have some more talent in the monitors--PLEASE?

Ivan Beaver
dB Audio & Video Inc.
Danley Sound Labs

Steve Blaski

  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 60
Re: Forums running Sllooowww?
« Reply #2 on: January 10, 2011, 05:34:56 pm »

Same for me here. Although I do notice my connection gets slower around the time school lets out
Logged

Dick Rees

  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 6592
Re: Forums running Sllooowww?
« Reply #3 on: January 10, 2011, 05:34:53 pm »

Evan....

There seems to be a cloud of dark energy slowly sucking the life out of the Forums.......

Logged
 Neo-Luddite, Rocket Surgeon
"Pay no attention to the man behind the curtain."

Art Welter

  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 4874
Re: Forums running Sllooowww?
« Reply #4 on: January 10, 2011, 05:44:56 pm »

Evan Kirkendall wrote on Mon, 10 January 2011 15:28

Anyone else experiencing this? Takes a few seconds to load anything, and it's been that way for a few hours now. All my other web pages load as normal...
Evan

Interesting, it just slowed down for me less than an hour ago, wonder if there is a difference due to location.

The new "LAB" site seemed to have decent load times, but the format totally blows.
Logged

Evan Kirkendall

  • Hero Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 6824
    • http://www.evankirkendall.com
Re: Forums running Sllooowww?
« Reply #5 on: January 10, 2011, 05:51:16 pm »

Dick Rees wrote on Mon, 10 January 2011 17:34

Evan....

There seems to be a cloud of dark energy slowly sucking the life out of the Forums.......




Yup... No telling how much longer anyone's going to be hanging around. Rolling Eyes




Evan
Logged
Not all change is good change.

Greg Hershey

  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 58
Re: Forums running Sllooowww?
« Reply #6 on: January 10, 2011, 05:53:25 pm »

Same thing here.
Logged

Steve Milner

  • Sr. Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 446
    • http://www.stevemilnersound.com
Re: Forums running Sllooowww?
« Reply #7 on: January 10, 2011, 06:52:27 pm »

Same here.... MB-Pro running Google Chrome... Cable modem cracking along...

The new forum loads instantly ...
My other macbook is streaming video flawlessly right now...
This forum is taking close to a minute to load anything at all. (with or without the other computer streaming).

Oh well...
Logged

Jon Smith

  • Sr. Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 286
Re: Forums running Sllooowww?
« Reply #8 on: January 10, 2011, 07:06:15 pm »

Evan Kirkendall wrote on Mon, 10 January 2011 15:51

Dick Rees wrote on Mon, 10 January 2011 17:34

Evan....

There seems to be a cloud of dark energy slowly sucking the life out of the Forums.......




Yup... No telling how much longer anyone's going to be hanging around. Rolling Eyes




Evan


Soooo Slow! I forgot the clever answer I was going to post and almost posted a cleaver one.
Logged
My only real worry is they'll solve the problem just before I release my protest song

Life is timing, Living kills you!

Randy Gartner

  • Sr. Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 373
Re: Forums running Sllooowww?
« Reply #9 on: January 10, 2011, 07:12:02 pm »

It's like being back on dial up!
Logged
Pages: [1] 2 3   Go Up
 

Page created in 0.123 seconds with 15 queries.